Oberoende försäkringar

Oberoende försäkringar

Oberoende försäkringar är Malmös nya försäkringsmäklare. De har genom Bästa Kompisar fått ett eget utseende. Genom bra samarbete har logotyp, grafisk profil och webbplats producerats.

Utfört arbete:
Framtagning av logotyp
Grafisk profil
Webbdesign
Projektledning
Programmering
Plattform/CMS: WordPress
Se webbplats: www.oberoendeforsakringar.se

Teknikcollege

Ett mycket gediget förarbete samt design- och programmeringsarbete har resulterat i att Teknikcollege har fått ett fräschare utseende – byggd med WordPress som plattform.

Hyllad av målgrupperna fyller nu hemsidan en helt ny funktionalitet. Med kritiskt granskande, nytänk och innovationer har vi skapat en webbplats som talar och interagerar till allt från högstadieelever som ska göra sitt gymnasieval – till stora företag som samverkar med Teknikcollege.

Utfört arbete
Informationsstruktur, webbdesign, programmering, projektledning.

UngBo 14

UngBo är en kund till oss sedan tidigare. När de ville fräscha upp hemsidan stod vi självklart redo och tog fram design, innehåll och programmering. Det hela i samarbete med Iseqqavoq. Arbetet kommer att fortlöpa under året, så håll i mössan för mer komma skall.

Utfört arbete: Informationsstruktur, webbdesign, programmering, projektledning
Plattform/CMS: WordPress
Se webbplats: www.ungbo.se

Ebervall & Samuelson

Lena & Pär är advokater och författarteam. De kom till oss för att få en plattform för deras böcker och författarskap. De vill ge sina läsare en bra plats där de kan fördjupa sig och leta svar på sina frågor. Vi skapade en ny design och byggde upp den i WordPress.

Utfört arbete: Informationsstruktur, webbdesign, programmering, projektledning, foto
Plattform/CMS: WordPress
Se webbplats: www.ebervallsamuelson.se

Annehem

Vi har tagit fram ny design och innehållsstruktur för annehem.se. I samarbete med Annehem och Knowit har vi utvecklat den nya webbplatsen i PEABs EPI-Serverplattform. Den grafiska formen andas stabilitet, enkelhet och nytänkande. Självklart är utformingen framtagen med användarvänlighet i fokus och webbsidan är helt responsiv.

Utfört arbete: Informationsstruktur, webbdesign, foto, projektledning, copywriting
Plattform/CMS: EPiServer
Se webbplats: www.annehem.se

B&P

B&P med varumärkena Naturens Skafferi och Naturens Apotek ville uppdatera sin webb med modernare design och funktionalitet.

Utfört arbete
Webbdesign, webbprogrammering, informationsstruktur, projektledning.

Coachwalk

Bästa Kompisar fick uppdraget när Coachwalk ville förnya sin webbplats. Arbetet bestod av att bygga om struktur, navigation och sätta ett nytt formspråk. Sidan är responsiv och kodad i WordPress.

 

Utfört arbete: Webbdesign, informationsstruktur, programmering
Plattform/CMS: WordPress
Se webbplats: www.coachwalk.se

Kaptensgården

Under några månader har vi haft förmånen att hjälpa Kaptensgården med deras nya webb. Sidan är responsiv och byggd i WordPress. Designad och kodad av Jonathan Dahl.
Som startsida har vi producerat en film som visar utställning och den fantastiska naturen.

Utfört arbete: Webbdesign, programmering, film & fotografering
Plattform/CMS: WordPress
Se webbplats: www.kaptensgarden.se

Beach Soccer Sweden

Beach Soccer Sweden är en ideell förening, anslutna till både Svenska Fotbolls Förbundet och Riksidrottsförbundet och samarbetar med både SvFF och DBU (Dansk Boldspil-Union).
Under 2013 genomförs beach soccer turneringar i Åhus (v.26,27), Helsingborg (v.24,29) och Borrby (v.28)

 

Utfört arbete: Webbdesign, programmering, film
Plattform/CMS: WordPress
Se webbplats: www.beachsoccersweden.se

Retro FM

Bästa Kompisar är väldigt stolta över att vara byrån och producenten bakom Retro FM. Vi har tagit fram grafisk profil, trycksaker, appar, webbplats och diverse annat material.

Retro FM spelar musiken som 50-och 60-talisterna växte upp med. Musiken de skapade sina första minnen till. Musiken de lyssnade på när de kysste sin första kärlek på skoldansen. Musiken som har format generationer och skapat revolutioner. Retro FM spelar musiken du älskar. Musiken som lever kvar för alltid!

Page 1 of 212