• Bästa Kompisar

2023-12-08

Bästa Kompisar utökar ägargruppen

Malmös byråmarknad har varit i ordentlig rörelse de senaste åren med flera konkurser och sammanslagningar. En byrå som trotsar den negativa trenden är reklambyrån Bästa Kompisar, som sedan 2020 nästan dubblat sin omsättning. Nu väljer de att stärka upp ägargruppen genom att lyfta in tre medarbetare som nya delägare: Sanna von Gertten, Creative Director, Dag Westerberg, Strategisk projektledare och Christina Mohlin, Varumärkesstrateg.

– Att utöka ägargruppen med nyckelpersoner är avgörande för att säkra den långsiktiga utvecklingen av byrån och möta den efterfrågan som finns hos våra kunder. Tillsammans blir vi en ägargrupp som kompletterar varandra både i yrkesroller och erfarenhet, säger Ola Mohlin, VD, Bästa Kompisar.

Bästa Kompisar har de senaste åren vuxit kraftigt tack vare strategin att vara en fullservicebyrå som erbjuder samtliga tjänster inom kommunikationsområdet.

– Vi har hjärtat med oss i allt vi gör och har otroligt många idéer för hur vi ska skapa ett ännu bättre strategiskt och kreativt erbjudande för att hjälpa våra kunder nå sina
affärsmål, säger Ola Mohlin.

I den breda kundportföljen hittas såväl lokala som globala företag inom både B2B som B2C. Bästa Kompisar har under 2023 också vunnit flertalet nya kunder bl.a Enkla Elbolaget, Helosan, TePe, Dogman & Friends och Sparbanken Syd. Sedan tidigare arbetar de med IKEA, Midsona, Sandvik, Axis Communications, One Nordic, Numera Mässor, ViktVäktarna m.fl.

För mer info kontakta: Ola Mohlin, tel 0705 127 327, mail ola@bastakompisar.se