• Branding
  • Grafisk Identitet
  • Kommunikation

2022-08-15

Davida väljer Bästa Kompisar efter pitch

Efter hårt pitcharbete under våren är det med stor glädje vi hälsar Davida Cashmere välkomna till oss på Bästa Kompisar. Med ett större fokus på den fortsatta etableringen i Europa så ingår i uppdraget att se över varumärket, positioneringen, budskapen men även lyfta det fotografiska maneret så att det tar för sig i den numera hårt konkurrensutsatta cashmere-branschen.

– Davida är idag ett av Skandinaviens ledande cashmere-varumärken med en vision om en okomplicerad, attraktiv och hållbar garderob. Plaggen levererar verkligen på detta, nu ska vi bara se till så att kommunikationen håller samma nivå, säger Sanna von Gertten, Creative Director på Bästa Kompisar.

Davida grundades 2009 och är erkända för sin kvalitet och tidlösa och stilsäkra design. Davida använder sig alltid av den absolut bästa cashmeren för att maximera plaggens livslängd och hållbarhet.

– Davida går in i en spännande utvecklingsfas där vi behöver en nära samarbetspartner med erfarenhet av både varumärkesarbete samt foto- och filmproduktioner. Vi ser väldigt mycket fram emot ett långsiktigt samarbete med Bästa Kompisar, säger Sofie Forsberg, Head of Design på Davida.

Varmt välkomna! Vi ser fram emot en varm och mjuk höst med Davida.