BÄSTA KOMPISAR MALMÖ

Reklambyrån med alla känslor under samma tak.

REKLAMBYRÅN BÄSTA KOMPISAR

Med effektivitet i fokus

Allt går snabbare. Inte minst sättet vi kommunicerar på, vilket gör att tid är viktigare än någonsin. Tiden måste spenderas effektivt. Därför har Bästa Kompisar fokus på just effektivitet. Vi tror på den samlade kraften i att ha allt samlat på ett ställe. Inga långa beslutsvägar och inget krångel med underleverantörer – utan kompetens, idé, strategi, produktion och analys som samverkar under ett och samma tak, utan att kostsam tid går till spillo.

För att pusha gränserna jobbar vi över gränserna. Tillsammans jobbar vi parallellt, ofta sammanflätat, men alltid i framkant – oavsett kanal eller media. Det har vi gjort i 10 år.

 • Reklambyrå

  Vem är ni och hur berättar ni det bäst? All framgångsrik kommunikation börjar med två saker – självkännedom och strategi. Bästa Kompisar kan hjälpa er med strategidelen. Till ert förfogande ställer vi kreativa kommunikationsspecialister inom text, musik, film och grafisk design. Tillsammans med våra affärsutvecklare och strateger hjälper vi ditt varumärke till effektiv, rolig, affärsdrivande och känsloväckande kommunikation.

  Mer om reklambyrå
 • Soundbranding

  Hur många av dina beslut tas av logiskt tänkande? Nästan inga. Av de 1000-tals beslut, stora som små, som tas varje dag, är majoriteten av dem känslostyrda. Du styrs till stor del av känslor och associationer, och dina känslor styrs till stor del av musik. Därför måste ditt varumärke låta. Det måste ha ett ljud och det måste använda musik. Från vår egen ljudstudio hjälper vår musiker och kompositör ditt varumärke skapa starkare känslor och associationer med musik.

  Mer om soundbranding
 • Filmproduktion

  Alla varumärken behöver film. Rörlig bild är kommunikativt överlägset övrig kommunikation och det är den bästa vägen till din målgrupps hjärta och hjärna. Film skapar känslor, och Bästa Kompisar skapar film. Och vi gör det bra.

  Mer om filmproduktion
 • Digitalt och webb

  Webbproduktion, apputveckling eller webb-applikation? Oavsett vilka digitala behov ditt varumärke har så erbjuder vi er utvecklare som rätar ut dina digitala frågetecken till utropstecken.

  Mer om digital och webb